Системи за осветление на магазини

Системи за осветление

Даов Мебел е директен вносител на продукти от водеща световна компания за специализирани LED осветителни системи за мебели, панаири и магазини. Компанията развива нова теория за представяне на стоките чрез осветлението и усещането на клиента. Чрез тези LED системи се предлагат конкретни решения на въпроса : Как клиентът да прекара повече време в магазина и съответно да реализира повече покупки. Екипът на Даов Мебел спазва техния принцип, че светлината е творчески инструмент, но също така служи за възприятие и ориентация.

Ефективеният дизайн на осветлението може да се счита за оптимален, ако е съобразен с търговската площ, като се вземат предвид архитектурните условия. За целта светлинният планер разделя помещението на отделни функционални зони. Тези зони са например зони за продажби, рекламни зони, тематични промоции, зони за презентации на рафтове и зони за пешеходни пътеки. 

Доброто и ефективно планиране на осветлението, особено на осветлението на рафтовете, умело поставя продуктите в центъра на внимание на клиента. Представените стоки получават значително по-високо ниво на внимание и стойност.

С добра концепция за осветление, времето прекарано в магазина ще се увеличи и това ще доведе до сигурен ефект от увеличаване на продажбите.

Logo
Даов Мебел предлага коректност и професионално
отношение при изпълнение на всеки проект. От 20 години
ние работим за нашите клиенти и всеки ден се стремим да
повишаваме уменията на екипа и техническата база на
фабриката.
Даов Мебел гарантира:
Персонален подход
Прецизност и качество
Чистота на работа
Коректност и точност при изпълнение на проекта
Гаранция и поддръжка

Контакти

Къде се намираме?
Производствена база и ателие:
България, Гр. София,
Ул. Всеволод Гаршин № 9,
Кв.Княжево
Обадете ни се
+359 888 635392+359 888 780494
Работни часове:
Понеделник - Петък:
09.00-18.00
Пишете ни:
magnifier